ALUMINIUM WANDDECORATIE

Bestel de mooiste aluminium wanddecoratie gedrukt op Dibond. U vindt bij ons de beste en mooiste kunstwerken tegen een scherpe prijs. Al onze Dibond panelen worden gemaakt van drie millimeter dikte aluminium sandwichpanelen van hoogwaardige kwaliteit.

Aluminium wanddecoratie van de beste kwaliteit

De aluminium wanddecoratie wordt geleverd met een gratis ophangsysteem, waarmee u het schilderij een mooi plekje aan de muur kunt geven. Tegen meerprijs kiest u ook voor een luxe aluminium ophangframe. Dit frame zorgt er voor dat het schilderij twee centimeter van de muur af komt, zodat u een ware diepte creëert. Alle bestanden worden in fine art geprint, zodat elk detail in de afbeelding super scherp is, zoals bijvoorbeeld een plexiglas schilderij met dieren.  Op alle kunst op aluminium zit standaard vijf jaar garantie op kleurechtheid.

Bekijk hier al onze wanddecoraties!
Uv-werende wanddecoratie

De kwaliteit van de wanddecoratie op aluminium is erg goed en kan hierdoor ook buiten opgehangen worden. Dit geldt ook voor de plexiglas schilderijen, zoals bijvoorbeeld een plexiglas schilderij van dieren. Dit komt doordat de wanddecoratie uv-werend is. De schilderijen van Black Art Design, zoals bijvoorbeeld een plexiglas schilderij van dieren, zijn van dezelfde kwaliteit als panelen in de luxe woonwinkels, maar doordat we rechtstreeks vanuit de fabriek leveren zijn onze kunstwerken veel gunstiger geprijsd. Bij ons verwacht u dus een hoogwaardige kwaliteit tegen een lage prijs. Ga op zoek in ons uitgebreide assortiment naar een afbeelding van uw smaak, zoals mooie wanddecoratie met dieren of met uw eigen foto erop.

Wanddecoratie met eigen foto bestellen? Neem contact met ons op voor meer info!

Alle kunst op aluminium is te bestellen in maten vanaf 60 x 40 cm tot en met 180 x  120 cm. Hieronder vindt u diverse voorbeelden van onze wanddecoraties. Staat er niet bij wat u zoekt? Of wilt u misschien een plexiglas schilderij met dieren of een kunstwerk op geborsteld aluminium laten maken? Neem hiervoor gerust eens contact met ons op en wij helpen u graag bij het beantwoorden van uw vragen. Stuur een e-mail naar info@blackart.nl of bel naar +31 6107 815 63.