PLEXIGLAS SCHILDERIJEN

Bestel de mooiste plexiglas schilderijen voor een scherpe prijs bij Black Art Design. De kunst op plexiglas wordt gemaakt van panelen van vijf millimeter dik. De glasheldere wanddecoratie van plexiglas heeft een ware museumkwaliteit, met prachtig glas dat het schilderij een mooie diepte geeft. De afbeelding van de plexiglas wanddecoratie wordt rechtstreeks op de achterkant het acrylglas geprint. Dit geeft een fantastisch diepte-effect. Hierdoor komt de afbeelding, dat op het glas van de plexiglas wanddecoratie wordt gedrukt, sterk naar voren en springt de afbeelding er helemaal uit.

Mooie plexiglas schilderijen van topkwaliteit

De kwaliteit van de kunst op plexiglas is erg sterk, waardoor u de design art ook buiten kunt ophangen. Onze plexiglas schilderijen zijn van dezelfde kwaliteit als de panelen in de luxe woonwinkels, maar doordat we rechtstreeks vanaf de fabriek leveren zijn onze kunstwerken veel scherper geprijsd. Alle kunst op plexiglas wordt in fine art geprint, zodat elk detail in de afbeelding super scherp is. Op alle plexiglas schilderijen zit bij ons dan ook standaard vijf jaar garantie op kleurechtheid.

Bekijk hier al onze wanddecoraties!
Duurzame plexiglas schilderijen

Een foto op plexiglas is eigenlijk te vergelijken met een foto op plastic en kunst op aluminium. De kwaliteit van een plexiglas schilderij is echter vele malen beter. Daarnaast is een kunstwerk van plexiglas ook heel duurzaam. Voor deze kunstwerken wordt namelijk alleen gebruikgemaakt van echte kwaliteitsinkt. Deze inkt wordt op de plaat gedrukt door een speciaal hiervoor bedoelde printer. De combinatie van kwaliteitsinkt met een kwalitatieve onderplaat, zorgt ervoor dat de inkt erg lang op de plaat blijft zitten Zo geniet u jarenlang van uw kunstwerk, zonder dat hierbij de kleurenintensiteit afneemt. Voordat de printer de afbeelding met inkt gaat bedrukken wordt er eerst een witte toplaag overheen gebracht. Dit wordt expres gedaan, omdat printers de kleur wit niet kunnen printen. Zo krijgt het kunstwerk een dekkende achtergrond, mocht dit gewenst zijn. Het is natuurlijk ook mogelijk om de toplaag weg te laten. Hierdoor ontstaat er een transparante achtergrond. Wanneer de plaat dan voor een witte muur hangt ontstaat er een heel mooi diepte-effect. Om deze reden zijn beide methodes mogelijk.

Plaats uw bestelling en haal uw eigen blikvanger in huis

Alle wanddecoratie op plexiglas bij Black Art Design wordt geleverd met een gratis ophangsysteem, waarmee u het glas op een eigen gewenste plek ophangt. Tegen meerprijs kunt u ook kiezen voor een luxe aluminium ophangframe. Dit frame helpt het schilderij twee centimeter van de muur af te komen. Dit zorgt ervoor dat de blikvanger helemaal thuishoort in uw interieur. Daarnaast verkopen wij ook andere fotoproducten, zoals bijvoorbeeld onze onderzetters. Hieronder vindt u verschillende voorbeelden van kunst op plexiglas. Alle afbeeldingen zijn te bestellen vanaf 60 x 40 centimeter tot en met 180 x  120 centimeter. Voor meer informatie over de wanddecoratie of bijvoorbeeld diverse glasschilderijen, mag u altijd contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij te bereiken via +31 6107 815 63 of per e-mail via info@blackart.nl.